PREDSTAVITEV INŠTITUTA

Inštitut za odškodninsko pravo – Prava Poravnava je prvi neprofitni zavod v Republiki Sloveniji, ki posameznike osvešča o njihovih pravicah na področju odškodninskega prava ter jim nudi pomoč pri uveljavitvi njihovih pravic v primeru škodnih dogodkov, ki zajemajo kakršnekoli telesne poškodbe ali iz naslova prometnih nezgod ali poškodb na delovnem mestu ali drugih poškodb, nastalih na javnih ali zasebnih površinah.

Za razliko od t.i. odškodninskih družb, ki so usmerjene v ustvarjanje profita na račun oškodovancev in so seveda gospodarske družbe, Inštitut za odškodninsko pravo – Prava Poravnava, kot neprofitni zavod, svojim naročnikom ne zaračunava popolnoma nobenih provizij od oškodnine, ki jo oškodovanec prejme za telesne poškodbe.

Glede na to, da je v Sloveniji večletna dolgoletna praksa t.i. odškodninskih družb, da  ustvarjajo velike ekonomske profite na račun oškodovancev, torej zaračunavajo provizije od odškodnine, ki jo oškodovanec prejme od zavarovalnice za svoje telesne poškodbe, smo se v okviru neprofitnega zavoda Inštitut za odškodninsko pravo – Prava Poravnava, odločili, da temu naredimo konec in zaščitimo pravice (p)oškodovancev.

V okviru Inštituta sodelujejo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami, ki so v svoji praksi pomagali že več kot 10.000 ljudem.

Po statistiki se vsako leto zgodi približno 18.000 prometnih nesreč. Približno 9.000 udeležencev teh nesreč se telesno poškoduje. Raziskave so pokazale, da večina ljudi ne pozna svojih pravic na tem področju, čeprav vsako leto kar zajetno vsoto svojega dohodka namenijo za zavarovanja.

Odlikujejo nas tesna povezanost s stranko, zaupanje in popolna predanost vsakemu primeru posebej. Vaš problem je naš izziv. Z našo pomočjo boste prejeli vse prave informacije za uveljavitev pravice do najvišje možne odškodnine.

Pokličite nas na 070 900 009! Za vas smo dosegljivi vse dni v tednu, celo leto.

Kontaktirajte nas

Delovni čas

ponedeljek 08:30 - 16:30
torek 08:30 - 16:30
sreda 08:30 - 16:30
četrtek 08:30 - 16:30
petek 08:30 - 16:30
sobota ZAPRTO
nedelja in prazniki ZAPRTO

Povpraševanje

    Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja.