BREZ STROŠKOV V PRIMERU PROMETNE NESREČE

POKLIČITE
070 900 009

BREZ STROŠKOV V PRIMERU PROMETNE NESREČE

POKLIČITE
070 900 009

Odškodnina za prometno nesrečo v hitrem času, 0% provizije in brez stroškov? Če ste mislili, da to ni mogoče, ste se motili. Preverite in pokličite Inštitut Prava Poravnava na telefonsko številko 070 900 009, kjer je ekipa pravnih strokovnjakov dosegljiva za Vas!

Odškodnina za prometno nesrečo

Odškodnina za prometno nesrečo vam lahko pripada v primeru, da ste bili udeleženi v prometni nesreči kot voznik, sopotnik, kolesar ali pešec.

Če vam pri tem ni nastala le materialna škoda (npr. poškodbe na vozilu) ampak tudi nematerialna škoda (telesne poškodbe, duševne bolečine, strah) in Vas zanima, ali ste upravičeni do odškodnine za prometno nesrečo, Vas vabimo, da se oglasite v pisarni Inštituta Prava Poravnava. Naša izkušena ekipa pravnih strokovnjakov bo za Vas brezplačno in temeljito pregledala celotno dokumentacijo ter preučila najboljše možnosti in Vam posredovala vse prave informacije, da boste iz naslova zavarovanja odgovornosti prejeli najvišjo možno odškodnino, ki Vam glede na utrpljeno škodo, ki ste jo doživeli v prometni neseči, pripada.

Prometna nesreča je hud in stresen dogodek, ki lahko doleti vsakega od nas. Dobra novica pa je, da je v takem primeru Inštitut Prava Poravnava tu za vas. Celotna ekipa Inštituta Prava Poravnava Vam bo pomagala na Vaši poti sklenitve poravnave z zavarovalnico. Ker se zavedamo, kakšne posledice lahko posameznik utrpi v prometni nesreči in ker se zavedamo, da je poravnava z zavarovalnico za nekatere edina pot, kako priti do odškodnine, ker so sodni postopki dragi in si jih ne morejo vsi privoščiti, naše delo jemljemo skrajno resno.

V kolikšnem času do odškodnine?

Pomembno je dejstvo, da pri nas, v nasprotju z dolgimi sodnimi postopki ter morebitnimi visokimi stroški, naši pravni strokovnjaki postopek, iz naslova odškodnina za prometno nesrečo, zaključijo v času do največ nekaj mesecev, brez kakršnihkoli stroškov in provizij.

Pošljite povpraševanje

  Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja.

  Kaj je odškodnina za prometno nesrečo?

  Odškodnina za prometno nesrečo je denarno nadomestilo za škodo, ki jo pri prometni nesreči utrpi oškodovanec. Z drugimi besedami bi lahko rekli, da je to določeno zadoščenje, s katerim si oškodovanec omogoči ublažitev težav, ki so nastopile kot posledica prometne nesreče. Ko se zgodi prometna nesreča, ni samo vozilo tisto, ki se lahko poškoduje, pa čeprav večina najprej pomisli na to. Poškodujete se lahko tudi Vi in takrat je dobro vedeti, da Vam pripada odškodnina.

  Odškodnina za prometno nesrečo

  V katerih primerih mi pripada odškodnina?

  Zmotno je mišljenje, da je to le en osamljen določen scenarij, kdaj posamezniku pripada odškodnina, saj je le teh več.

  Za Vas smo zbrali in spodaj napisali primere pri katerih bo Vaša odškodnina za prometno nesrečo uspešno uveljavljena:

  • če ste bili poškodovani v prometni nesreči po tuji krivdi,
  • če ste se poškodovali kot sopotnik,
  • če je nesrečo povzročil neznan voznik ali če je povzročitelj prometne nezgode pobegnil s kraja nezgode,
  • če povzročitelj ni imel registriranega vozila, če povzročitelj ni imel vozniškega izpita, ali če je povzročitelj mladoletna oseba,
  • če ste se poškodovali v nesreči, v kateri je bil povzročitelj tujec (tuji državljan), ali če se je
  • prometna nezgoda zgodila v tujini,
  • če ste bili poškodovani ali udeleženi kot pešec, kolesar, motorist ali voznik traktorja.
  • V vseh zgoraj napisanih primerih Vam pripada odškodnina, vendar je pomembno vedeti, da vam pripada odškodnina tudi v primeru;
  • če ste bili za nesrečo krivi sami in ste se ob tem poškodovali.

  Nudimo takojšnji nasvet, kako pravilno ravnati v trenutku nezgode.

  Pokličite odškodninskega strokovnjaka

  Katere pogoje rabite izpolnjevati za uveljavljanje odškodnine, če ste bili za prometno nesrečo krivi sami in ste se ob tem poškodovali?

  V tem primeru je pomembno, da nimate sklenjenega le AO (avtomobilska odgovornost) zavarovanja, ki krije škodo, ki jo povzročitelj prometne nesreče povzroči drugim udeležencem, pa naj gre za vozilo ali potnike, saj odškodnine ne boste dobili. Ampak, da imate sklenjeno tudi AO PLUS, saj ta krije škodo za telesne  poškodbe voznika, če je ta povzročitelj nesreče in je v nesreči poškodovan.

  Na tem mestu je smotrno, da izpostavimo, da so zavarovalnice iz AO PLUS zavarovanja, že pred leti složno umaknile kritje za škodo zaradi zvina vratne hrbtenice, ki je ena izmed najpogostejših poškodb v prometnih nesrečah. Odškodnina za prometno nesrečo pri zgoraj izpostavljeni telesni poškodni, tj. zvin vratne hrbtenice, ne bo pridobljena.

  Primer morebitno uspešno uveljavljene odškodnine iz naslova odškodnina za prometno nesrečo?

  Voznik vozila A v poznih večernih urah na mokrem cestišču povzroči prometno nesrečo po svoji krivdi, v kateri je edini poškodovanec (zlom stegnenice in notranje krvavitve možganov). Oseba A ima sklenjeno AO PLUS zavarovanje in kot poškodba ni le zvin vratne hrbtenice. Odškodnina za prometno nesrečo bo upravičena.

  Potrebna dokumentacija za uspešno uveljavljanje odškodnine?

  Da bo Vaša odškodnina za prometno nesrečo iz naslova telesnih poškodb uspešno uveljavljena, bodo naši pravni strokovnjaki iz Inštituta Prava Poravnava potrebovali spodaj navedeno dokumentacijo;
  • podatke o nesreči (policijski zapisnik oziroma evropsko poročilo),
  • prvi poškodbeni list,
  • preostale izvide specialistov,
  • karton oziroma potrdilo o opravljenih fizioterapijah,
  • fotokopijo kartoteke za čas zdravljenja, ki ga pridobite pri vašem osebnem zdravniku,
  • bolniške liste in odločbe ZZZS-a,
  • potrdilo o izpadu osebnega dohodka (v kolikor pride do izgube dela dohodka),
  • tri plačilne liste pred nezgodo in med časom bolniškega staleža,
  • dokazila o poškodovanih oziroma uničenih stvareh (npr. oblačila, očala, mobitel, prenosni računalnik itd.),
  • fotokopijo prometnega dovoljenja, vozniškega dovoljenja ter fotokopijo police zavarovanja AO PLUS (v kolikor ste nesrečo povzročili sami),
  • izjavo stranke o vseh težavah, nastalih zaradi prometne nesreče,
  • račune,
  • slike vseh vidnih poškodb (podplutbe, ureznine, brazgotine, otekline itd.),
  • EMŠO in davčno številko.

  Če potrebujete več informacij, nas lahko pokličete ali pa se oglasite v naši pisarni Inštitut Prava Poravnava, kjer Vam bodo naši pravni strokovnjaki pomagali, da boste prišli do pravičnega zadoščenja za Vašo utrpljeno prometno nesrečo iz naslova odškodnina za prometno nesrečo.

  puscica